Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Креативната визуализация
07 07 2015
Креативната визуализация е техника, която си служи с въображението, за да създаде различни сценарии в ума на решилия да я приложи. С нея се създава образ на желаното или се разиграва поредица от събития. След това човек се фокусира върху тях. В основата е схващането, че с промяната на мислите може да доведе до промяна и на заобикалящата реалност. Защото това, което е в ума ни, ще се материализира и в действителността.
 
Симптоми и проблеми с увеличена простата
13 04 2014
- При мъже с увеличена простата най-честият симптом е нарушеното уриниране. Като например проблеми, свързани със задържането на урина, по-честа необходимост от ходене по малка нужда, будене през нощта поради позиви, внезапен такъв или неотложност за уриниране, нежелателно изпускане. Наред с това може да бъде нарушено отделянето на урината. А то може да се прояви със слаба струя, прекъсване на струята или пръскане на капчици, непрекъснато спиране и започване, напъване при уриниране.
 
Предизвикателството да бъдем красиви
20 06 2013

Макар красотата да е субективно понятие, това със сигурност е едно от нещата, които ни съпътстват през целия живот. Но стремежът да бъдем харесвани невинаги ни помага, толкова, колкото ние си мислим. Когато измислените духове от детството продължават да живеят някъде вътре в нас, несъзнателно ние се оставяме да бъдем обладани от един напълно реалистичен призрак, който има способността да диктува всяко наше действие. Когато този призрак се превърне в страх, ние ставаме изцяло подвластни на неговата същност. И тук става дума за нещо съвсем реално, а именно страхът от красотата. Страхът от това дали ще бъдем разбрани, дали ще бъдем приети, дали ще бъдем на ниво, дали ще бъдем харесвани и други мисли в този ред.

 
Негативните страни на драстичните диети
05 06 2013

Навярно сте чували, че рязкото сваляне на килограмите не е полезно за здравето и все пак много хора с наднормено тегло се изкушават да започнат драстична диета, само и само да изглеждат слаби възможно най-бързо. Според гръцкия сайт за красота и здраве omorfia.org това е най-голямата грешка, която може да направите докато се опитвате да достигнете желаните килограми. Много млади момичета подхождат безотговорно към своето тяло в стремежа си да подражават на слабите модели от списанията, което в най-добрият случай може да им коства цял живот безсмислена борба с наднорменото тегло, а в най-лошият редица здравословни проблеми.

 
Д-р Борислав Миланов: Рамковият договор за дентална медицина е оптималният вариант
26 12 2012
Д-р Борислав Миланов – председател на Български зъболекарски съюз, в интервю за Агенция „Фокус” , по повод подписването на НРД 2013 г.

Фокус: Д-р Миланов, на 18 декември подписахте с НЗОК и Министерството на здравеопазването Националния рамков договор за 2013 година в частта „Дентална медицина”. Доволни ли сте от обемите и цените по договора за предстоящата година?

Борислав Миланов: Доволни е силно казано, но това е оптималното към този момент на този етап, което може да бъде...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 140
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2020 СТРАНА Всички права запазени.