Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Черна лимонада
13 06 2017

Черната лимонада е освежаваща напитка, която получава черния си цвят от активен въглен. Активният въглен има много ползи за здравето, включително: предотвратяване на махмурлука, избелване на зъбите, против стареене и премахване на токсините от тялото. Той действа чрез свързване с токсини, които се осъществяват от организма чрез елиминиране.

Стъпка 1:

Рецепта:

Черната лимонада е бърза и проста рецепта, изискваща само няколко съставки. Вероятно имате повечето от тях във вашата кухня вече ... с изключение на въглен.

Черна лимонада

Сок от един лимон

1-2 капсули активиран въглен

Стевия или кленов сироп

вода

лед

Инструкции:

Нарежете лимон наполовина и го стиснете със сокоизстисквачка, освобождаваща сока. Уверете се, че сте избрали всякакви семена, които могат да се промъкнат. Добавете лимонов сок към стъкло от 16 унции. Отваряйте 1-2 капсули с активен въглен (проверете дозата на бутилката или контейнера), добавете към лимоновия сок и разбъркайте, за да комбинирате. Напълнете стъклото на върха с лед и добавете вода. Разбъркайте подсладителя на вкус. Използвайте 5 капки стевия.  Гарнирайте с парче лимон. Пийте и се наслаждавайте!

Източник: fitwell.bg

Източници »

 

Нямате право да добавяте коментари.
Необходимо е да се регистрирате на сайта.

< Предишна   Следваща >
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.