Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното

Коментари

Родител-дете: Кой "командва парада“ ?
12 04 2017
Продължава...

Работата на възрастните е да се грижат за безопасността на децата, да ги научат да правят разлика между Добро и Зло, да изградят у тях ценностни ориентири, които ще им позволят в бъдеще да намерят своето място в живота. Опитвайки се на всеки детски въпрос да даваме верни отговори (и по възможност все правилни), като родители често изпадаме в трудни ситуации: първо, защото няма как всичко да знаем, и второ, защото никога няма една абсолютна истина.

Чувството ни за...

 
Хората идват в живота ни заради причина, сезон или за цял живот
12 04 2017
Продължава...

Хората идват в живота ви заради причина, сезон или за цял живот. Когато разберете за кой период, ще осъзнаете какво трябва да направите за всеки един от тях. 

Когато някой е в живота ви заради причина е обикновено, за да отговори на нужда, която имате. Те идват, за да ви помогнат през трудност, да ви дадат съвет и да ви подкрепят физически, емоционално или духовно. Може да изглеждат като пратени от Бога и са точно такива. Има основателна причина да идват в този момент. След...

 
7 умни неща, които да правите преди сън
11 04 2017
Продължава...

Ако искате всяка сутрин да се събуждате с енергия и готови за предизвикателствата на деня, има няколко неща, които е добре да правите вечер. 

1. Без кофеин след 7 вечерта.

2. Прегледайте графика си за следващия ден, набележете 2 важни задачи или цели, които със сигурност трябва да направите. Всичко друго може да почака.

3. Вземете си душ преди сън вместо на следващата сутрин.

4. Пригответе раниците и храната на децата от вечерта.

5. Изберете си тоалета за следващия...

 
Седем нови случая на морбили са регистрирани в Пловдивско
11 04 2017
Продължава...

Седем нови случая на морбили са регистрирани в понеделник и с тях броят на заболелите от дребна шарка в областта в периода от 17 март до 10 април вече нарасна на 42 души, съобщиха от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Пловдив, пише Труд.

Новоприетите в понеделник в Инфекциозна клиника на Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив са 3 деца от Столипиново – момиче на 4 години, момче на 11 месеца и бебе на 7 месеца, момче на 1 година от Стамболийски, момиче на 1 г. и 4...

 
Как работи щастието
11 04 2017
Продължава...

Щастливите хора не са непременно най-умните, най-богатите и най-талантливите. Те имат специална философия, която им помага да бъдат щастливи и която използват всеки ден.

Андрю Матюс споделя рецептата в типичния си лек и забавен стил, с весели илюстрации, със запомнящи се афоризми и истории.

"Бях на двайсет и пет, когато един ден се събудих с решението, че не издържам повече да бъда нещастен. Казах си: "Защо не започнеш от днес?" И реших да бъда по-щастлив откогато и да било....

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 3782
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.