Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното

Коментари

Лесен начин да проверите здравето си за 1 минута
02 05 2017
Продължава...

Всички знаем колко е важно да следим здравословното си състояния, но въпреки това много малко от нас не ходят редовно на доктори.

Ето един супер лесен начин да проверите здравето си.

Вземете една супена лъжица и я оближете хубаво, така че да остане доста слюмка по нея. Сложете я в прозрачно пликче, след което я поставете под ярка светлина - слънчева или под лампа. Изчакайте 1 минута и проверете лъжицата.

Чиста лъжица без никакви петна или неприятни миризми означава,...

 
Как обичат да флиртуват мъжете, според зодията им
02 05 2017
Продължава...

Овен, Рак и Скорпион

Приемат флирта като предизвикателство. Обичат да говорят и да действат. Да оставят силно впечатление в обекта си на желание, преди да преминат към втора фаза. Ако си имате работа с такъв представител на силния пол, очаквайте по-продължителен период за флирт от очакваното. Готови са да прекарат много време с вас, преди да пристъпят към по-задълбочени отношения. Отначалото се държат на разстояние, за да се убедят напълно в желанието и на двама ви.

Лъв,...

 
Ефектът на плацебото помага и при раздяла
01 05 2017
Продължава...

Сърцето ви е било разбито от скорошна раздяла? Най-добрият начин да се възстановите от негативните чувства е като повярвате, че правите нещо, с което помагате на себе си. Подобно убеждение може да окаже влияние на регионите в мозъка, които отговарят за емоциите и да облекчи усещането за болка.

Това показва изследване на американски учени от Университета в Колодаро, които са провели експеримент за неврологичното и поведенческо влияние на плацебото върху доброволци с...

 
4 неща който се случват, когато срещнеш добро момче след токсична връзка
01 05 2017
Продължава...

Има връзки, които до такава степен изпиват силите ти, че след края им търсиш спасителна сламка, за която да се хванеш. Разочарованието те е обладало толкова, че се затрудняваш да прецениш точно новия човек до себе си. Ето няколко неща, които се случват при срещата с доброто момче след живота с лошия герой.

1. Първоначално, очакваш най-лошото. След ужасния край на връзката ти, не очакваш нищо хубаво от никого, на никого не можеш да се довериш. За известно време, дори мислиш, че...

 
Ключови факти за паркинсоновата болест
12 04 2017
Продължава...

Паркинсоновата болест е прогресивно неврологично заболяване, което засяга над 6 милиона души в света.

Установено е, че между 4.1 и 4.6 милиона души са страдали от заболяването през 2005 г. и че това число се очаква да се удвои през 2030 г.

Паркинсоновата болест се нарежда на 2-ро място по честота сред невродегенеративните заболявания в глобален мащаб след болестта на Алцхаймер.

Заболяването засяга главно мъже и жени над 50 години, но все повече засяга и по-млади...

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 3782
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.