Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното

Коментари

10 минути медитация и край със стреса по време на работа
03 05 2017
Продължава...

Американски и канадски учени откриха, че 10 минути медитация всеки ден са достатъчни на човек, за да намали нивото на тревожност и да повиши концентрацията си върху текущите задачи, съобщи сп. "Коншъснес енд когнишън", цитирано от Лента, пише iNews.bg.

Експертите стигнали до тези изводи, след като оценили влиянието на медитационната практика върху самочувствието на 82 доброволци. Участниците били разделени в две групи, които трябвало да...

 
Чакайте мъжа, който прави любовта лесна
03 05 2017
Продължава...

Свикнали сме да вярваме, че любовта, която си струва, е трудна. Объркана. Непоследователна. Но всъщност тя не трябва да бъде основният ни проблем. Ние романтизираме идеята да се борим един за друг, да се жертваме един за друг и да покажем на някого, че ще бъдем до него, независимо колко е труден за обичане. Но истината е, че човекът, който е правилен за нас, не трябва да се обича трудно.

Тъй като правилната любов е лесна.

Това е да лежите на дивана в 4 следобед и да четете...

 
3 сигурни знака, че никога няма да се ожени за теб
03 05 2017
Продължава...

1. Кара ви да се молите

Понякога е трудно да осъзнаем, че разговорите за брак са били заменени от умоляване. Дори умните и силни жени попадат в капана, в който молят половинката им да се ожени за тях. Когато осъзнаете, че сте стигнали до умоляване, е време да си тръгнете. Той не само няма планове да се ожени за вас, но такъв тип мъж е вероятно да премине към по-сложни тактики, с които да се опита да ви задържи.

2. Просто чака за подходящото време

Звучи толкова зряло и...

 
Медици спасиха 14-годишен, изпаднал в кома след зверски запой във Варна
02 05 2017
Продължава...

14-годишно момче, изпаднало в кома след ударен запой, спасиха токсиколозите във Военноморска болница-Варна. Направено при приемането му изследване отчело цели 4,2 промила алкохол в кръвта, пише Труд.

През почивните дни медиците свестявали и 13-годишен ученик, прекалил с наздравиците на купон. Подобни случаи има, защото магазинери и сервитьори продължават да пренебрегват забраната за продажба на спиртни напитки на непълнолетни, коментира началникът на клиниката по...

 
Алерголог: Астмата и алергиите сред децата в Стара Загора са се увеличи рязко през последните години
02 05 2017
Продължава...

Заболяванията от астма и алергии в Стара Загора, особено сред децата, са се увеличили рязко през последните години. Това, според алерголога д-р Пламен Яковлиев, се дължи не само на фините прахови частици, но и на неизвестен замърсител във въздуха в града, предаде БНР.

Официална статистика за ръста на астматичните и алергичните заболявания няма. Последното изследване е отпреди десет години и показва, че от астма в България страдат 8 на сто от хората, а за Стара Загора...

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 3782
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.