Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното

Коментари

Българските пенсионери се лекуват в ЕС само срещу специални документи
05 05 2017
Продължава...

Българските пенсионери, които пребивават в друга държава-членка на Европейския съюз, трябва да имат правото на достъп до здравно лечение, като местните граждани. Това е коментирът на евродепутата Емил Радев по повод сигнал от български граждани в Европейския съюз, пише Труд.

Радев зададе писмен въпрос на Европейската комисия относно правото на пенсионерите да се ползват с медицинско лечение в държавата, в която пребивават. Той се позова на Регламент (ЕО) 883/2004, който...

 
Не ме приемай за даденост
05 05 2017
Продължава...

Когато давам, не поставям условия. Не следя какво ми дължиш.

Когато давам, избирам да го правя без скрити мотиви. Давам, защото съм истинска, защото знам какво е да нямаш, да копнееш и да бъдеш игнориран, да говориш и да не бъдеш чуван, да те е грижа и да не получаваш нищо в замяна.

Когато давам, е защото знам цената на това, което имам в сърцето си и отказвам да позволя на света да ми попречи да споделя това. 

Но когато нещата започнат да бъдат взимани за даденост....

 
Начело на ВМА застава проф. д-р Венцислав Мутафчийски
04 05 2017
Продължава...

Един от най-добрите коремни хирурзи у нас проф. Венцислав Мутафчийски оглавява Военномедицинската академия (ВМА), след като досегашният началник на лечебното заведение прие поста министър на здравеопазването.

Мутафчийски ще бъде временно изпълняващ длъжността до окончателния избор на нов началник. Той увери, че приема със смесени чувства високата чест и отговорност да оглави Военномедицинската академия и обеща да продължи традициите, наложени...

 
6 неща, които всички бременни правят, но не си признават
04 05 2017
Продължава...

1. Ядете храни, които не трябва

Има дълъг списък с храни, които бременните жени не трябва да консумират. Повечето бъдещи мами избягват определени риби, пресни сирена и нетрайни колбаси. Но понякога те тайничко си похапват малко от тези храни, тъй като изпитват невероятен глад за тях.

2. Всъщност се радвате на цялото внимание около вас и коремчето ви

Непознати ви се усмихват и ви отварят врати, а хората любезно ви предоставят местата си в градския транспорт или в...

 
5 лъжи, в които трябва да спрем да вярваме
04 05 2017
Продължава...

Лъжа номер 1: Да си сам означава да си самотен

"Сам” не винаги означава самотен. "Връзка” пък не е равнозначна абсолютно винаги на щастие. Да бъдеш сам никога няма да предизвика толкова самота, колкото връзка с неподходящ човек. Ако нещата не се случват правилно, вземете си почивка и прекарайте с най-важния човек – теб. Открийте първо себе си! Оценете собственото си достойнство. И следващият път, когато попаднете в потъваща връзка, ще бъдете подготвени да...

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 3782
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.