Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Как обичат да флиртуват мъжете, според зодията им
02 05 2017

Овен, Рак и Скорпион

Приемат флирта като предизвикателство. Обичат да говорят и да действат. Да оставят силно впечатление в обекта си на желание, преди да преминат към втора фаза. Ако си имате работа с такъв представител на силния пол, очаквайте по-продължителен период за флирт от очакваното. Готови са да прекарат много време с вас, преди да пристъпят към по-задълбочени отношения. Отначалото се държат на разстояние, за да се убедят напълно в желанието и на двама ви.

Лъв, Близнаци и Водолей

Господарите на флиртовете. Най-важната част от флирта за тях е комуникацията. Драматични, романтични любовници, които обичат да омайват с думи. Изпадат в любовни игри, с които се опитват да докажат най-силните си страни чрез усмивки и мили жестове. Не си падат по обвързващите истории, но обичат сладките приказки, които задоволяват ума, още преди телата да се докоснат.

Телец, Стрелец и Козирог

Винаги избират дългата игра на приказки, по времето на която да докажат колко стабилна и сигурна партия са. Харесват да използват шеги и леки докосвания по ръката, с които бавно завладяват територии. Често играят с малки подаръци, които да направят силно впечатление. Роза или питие са нещата, които ще получите още при първата ви среща.

Дева, Везни и Риби

Най-мразената зодия е... Свалячите от старата школа. Обсипват с дъжд от комплименти и впечатляват с перфектен избор за място на срещата. Знаят добре, че жените обичат да бъдат чути. За това съсредоточават цялото си внимание в думите на дамата до тях, което определено прави силно впечатление. Щом дамата се чувства разбрана, със сигурност е паднала в обятията им.

Източник: fitwell.bg

Източници »

 

Нямате право да добавяте коментари.
Необходимо е да се регистрирате на сайта.

< Предишна   Следваща >
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.