Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Чакайте мъжа, който прави любовта лесна
03 05 2017

Свикнали сме да вярваме, че любовта, която си струва, е трудна. Объркана. Непоследователна. Но всъщност тя не трябва да бъде основният ни проблем. Ние романтизираме идеята да се борим един за друг, да се жертваме един за друг и да покажем на някого, че ще бъдем до него, независимо колко е труден за обичане. Но истината е, че човекът, който е правилен за нас, не трябва да се обича трудно.

Тъй като правилната любов е лесна.

Това е да лежите на дивана в 4 следобед и да четете книги, чувствайки се комфортно един с друг в тишината. Да пътувате стотици километри, преминавайки от вълнуващи разговори до приятно мълчание. Да се съгласявате един с друг по-често, отколкото да спорите. Да се вълнувате за общото ви бъдеще, тъй като градите нещо, което и двамата наистина искате.

Правилната любов не е концентрирана около конфликт, а около хармония. Около това да си помагате взаимно, да растете и да се развивате. Да се подкрепяте, когато се сблъскате с предизвикателства. Да изваждате най-доброто един от друг и да работите през най-тежките моменти като отбор.

Във всяка връзка ще се появи конфликт, но трябва да чакате човека, който го прави необходимо зло, а не постоянно състояние. Този, който ще иска честно да преминете през спора, без да се опитва да се наложи на всяка цена. Тъй като няма нищо романтично в това да бъдете двойка, която просто не може да се сработи.

В истинския живот няма нищо трагично красиво в постоянните раздели и събирания. Това е просто загуба на енергия и време, което не е здравословно за нито един от двамата.

Затова чакайте човека, с когото се чувствате напълно свободни, истински и естествено сякаш дишате.

Източник: fitwell.bg

Източници »

 

Нямате право да добавяте коментари.
Необходимо е да се регистрирате на сайта.

< Предишна   Следваща >
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.