Календар г.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
4 неща който се случват, когато срещнеш добро момче след токсична връзка
01 05 2017

Има връзки, които до такава степен изпиват силите ти, че след края им търсиш спасителна сламка, за която да се хванеш. Разочарованието те е обладало толкова, че се затрудняваш да прецениш точно новия човек до себе си. Ето няколко неща, които се случват при срещата с доброто момче след живота с лошия герой.

1. Първоначално, очакваш най-лошото. След ужасния край на връзката ти, не очакваш нищо хубаво от никого, на никого не можеш да се довериш. За известно време, дори мислиш, че вече не съществуват свестни мъже.

2. Задълбочаваш се твърде много и преувеличаваш в мислите си. Когато си свикнал да чуваш само лъжи, ставаш изключително прозорлив и наблюдателен. Съсредоточаваш цялото си внимание в изследване на човека до теб, съмняваш се във всяка дума.

3. Започваш да мислиш, че е твърде добър, за да е истински. След първоначалната преценка, започваш да се отпускаш и да го виждаш в по-добра светлина. Малко по малко започваш да се доверяваш и да се привързваш, но онази лампичка на алармата не спира да проблясва. Да те подсеща да не се доверяваш напълно.

4. Отблъскваш го. Мъжът от миналото е успял да те убеди, че не заслужаваш най-доброто. За това изведнъж, започваш да го избягваш и да си повтаряш, че заслужаваш само да страдаш, а не да си щастлива.

5. Очакваш скандали. Сблъсквала си се с толкова премеждия във връзките си, че много добре знаеш, че нищо не върви по мед и масло. След началния период на влюбването, започваш да очакваш как нещо няма да бъде наред.

Източник: fitwell.bg

Източници »

 

Нямате право да добавяте коментари.
Необходимо е да се регистрирате на сайта.

< Предишна   Следваща >
За контакти: editors@lekarbg.com
© 2006-2016 СТРАНА Всички права запазени.