Календар г.

Сънувах бягащ към мен кон

Сънувах бягащ към мен кон

Мнениеот кобила » 15 Ное 2009, 16:53

Сънувах бягащ към мен кон, който ме уплаши и събуди. Какво може да означава това?


кобила
 

Re: Сънувах бягащ към мен кон

Мнениеот dreamer » 23 Дек 2009, 23:27

Важен е цветът на коня. Ако сънуваш черен кон, предстоят ти неприятности. Самодивите често се появявят като булка или бял кон. Сив кон е знак за печалби, а червен - за слава и чест.

Ако яздиш кон, ще имаш всякакви успехи. Ако препускаш в галоп, ще добиеш богатство. Необязден кон е сексуален символ. Ако видиш кон да пасе на ливада, ще се стремиш към независимост. Ако падаш от кон или конят те хвърля, ще претърпиш неуспех. Конски къч в съня е знак за стълкновение с враговете ти. Ако кон се изправя на задните си крака, ще достигнеш голямата си цел.

Ако купуваш красив и силен кон, ще се ожениш за добра жена. Мъртъв, ранен или болен кон в съня е предсказание за неудачи. Ако впрягаш кон, ще започнеш нова работа. ако го подковаваш, ще си подсигуриш големи финансови печалби.

Жребче в съня знак за радостни събития в семейството. Конски изпражнения са обещание за добро здраве и значителни приходи. ако си конекрадец, ще прелъстиш чужда жена. Друг ако краде коне, застрашен си от изневяра. Конюшня или коняр ако сънуваш, ще се радваш на благосъстояние и придобивки. Ти ако си коняр, ще имаш много ухажори или обожатели. Самотен конник в съня е знак, че скоро ще дойдат новини отдалеч. ти ако си конник, очаква те богат брак. конница ако сънуваш, ще чуеш лъжа. Диви коне са знак за свободомислие.

Ако сънуваш цвилене на кон, вещае плач.
Последно избутване Anonymous от 23 Дек 2009, 23:27
dreamer
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Ное 2009, 17:30


Назад към Сънища

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

cron