Календар г.

Не ходете при д-р Митко Христов от СВ. Иван Рилски (Тракия)

Не ходете при д-р Митко Христов от СВ. Иван Рилски (Тракия)

Мнениеот hatre » 13 Дек 2014, 12:58

Ходих на преглед 2 пъти при този „доктор” Митко Христов, който бил ортопед и участвал в операции. От 2 месеца не мога да вървя. Първия път Митко Христов ми вика, че краката ми не ме болял, той знаел повече от мен дали ме били или не и съм си фантазирал. Каза, че нямало никаква болка, а психичноно ми състояние не било добро и ще ме изпрати на невролог да ме прегледа дали съм в добро състояние. Каза да изляза и да остане насаме с родителите им.
Казал им нещо криете от мен аз виждам какво, но искам вие да ми кажете. Прати ми на невролог (една жена около 30 г) и веднага избяга от стаята и отишъл коридора да изпуши цигара, а уж трябваше да стои с невролога да гледа как ме преглежда. Като пушил между глупостите които говорил казал, на брат ми, „този пациент много се заигра с колежката, както толкова правят вътре” Казал на брат ми аз отивам вътре в стаята си, ти като се сетиш за брат си както му има ела да ми кажеш, аз знам че ще се сетиш
На втория преглед го питах каква роля имат кръстните връзки и минискуса, той все да крещи, че едва ли не съм го изпитвал, не можело да го питам такива неща, той само изписвал хапчета. После каза, че не знае какво ми има, как ще се оправя и след колко време.
Пак ми каза да изляза и вече направо казал че съм приличал на наркоман, със такива „странни” симптоми и „ако искате дайте 250 лв за ЯМР и отидете при по-луд лекар от мен да ви оперира здравия крак ” Майка му казала да ми вземе кръв си толкова сигурен той пак крещял че няма да взема ама е сигурен, а сестрата им намигала и кимала с глава да излязат, защото лекаря много се ядосал.
Хаха този само за наркотици говори, а беше един от хората които няколко човека ми го препоръчала и аз да бия път до стара Загора
За мен Митко Христов си остава или луд или наркоман. Той не можа да обясни какво означава разтегнато сухожилие, възпален нерв един път вика имаш възпалени кръстни връзки, после възпален квадрицепс или възпалено сухожилие.


hatre
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Дек 2014, 14:47

Re: Не ходете при д-р Митко Христов от СВ. Иван Рилски (Тракия)

Мнениеот monikapetrova » 19 Май 2016, 22:20

Наистина ли е така зле? Фирмата http://burzi-krediti.com/ ме праща на профилактични прегледи при него, чудя се, не бъркат ли управителите в доверието си към него?
monikapetrova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Май 2016, 22:17


Назад към Пациенти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта

cron