Календар г.

Второ мение.

Второ мение.

Мнениеот Nikolova1 » 23 Мар 2011, 01:04

Здравейте!
Бих искала да ви помоля да споделите компетентно мнение или съмнение за дадено заболяване по следните изследвания, за което предварително благодаря.

WBC: 6.1 (3.5 – 10.0)
RBC: 3.68 L (3.80 – 5.80)
HGB: 103 L (110 – 165)
HCT: 313 L (350 – 500)
PLT: 328 (150 – 390)
PCT: 247 (100 – 500)
MCV: 85 (80 – 97)
MCH: 28.0 (26.5 – 33.5)
MCHC: 329 (315 – 350)
RDW: 13.5 (10.0 – 18.0)
MPV: 7.6 (6.5 – 11.0)
PDW: 15.1 (10.0 – 18.0)

СУЕ 53


%LYM: 30.1 (17.0 – 48.0)
%MON: 6.6 (4.0 – 12.6)
%GRA: 63.3 (43.0 – 76.0)

#LYM: 1.8 (1.2 – 3.2)
#MON: 0.3 (0.3 – 0.8 )
#GRA: 4.0 (1.2 – 6.8 )


Холестерол: 5.6 (3.8 – 5.2)
Триглицериди: 1.00 (1.70 – 2.30)
HDI Холестерол: 1.35 (1.06 – 1.94)
Желязо: 2.3 (10.6 – 28.3)

Поддържа се температура до 37.5 близо месец, месец и половина, изпотяване през нощта, отпадналост, световъртеж, липса на апетит.


Nikolova1
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Мар 2011, 01:03

Назад към Пациенти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron